Deze website maakt gebruik van cookies of andere technologieën om je gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen stem je in met het gebruik hiervan.
Panorama
Terug

12 sep. 2022 | 7 min leestijd |Categorie Dermatologie

HOE VERZORG JE JE HUID BIJ CHEMO, BESTRALING EN INTENSIEVE MEDICATIE?

ZO VERZORG JE DE HUID HET BEST!


Op het moment dat je hoort dat je ziek bent, zakt de grond onder je voeten vandaan. Dat gekibbel van je kinderen, die ene ruzie, die deadline op het werk; alles wordt ineens heel relatief. Er verandert zoveel in je leven wanneer je hoort dat je kanker hebt. Ook de huid heeft veel te verduren en kan maar weinig hebben. Chemotherapie en bestraling maken de huid vaak overgevoelig, geïrriteerd en schilferig en de huid kan in sommige gevallen gaan jeuken. De extra gevoelige huid reageert dan heftig op belastende en huidirriterende stoffen. Je hebt al genoeg aan je hoofd en het zou fijn zijn wanneer je er op zo’n moment toch goed en gezond uit zou kunnen zien, óók tijdens de medische behandelingen.


VOEL JE EVENTJES WEER JEZELF IN PLAATS VAN PATIËNT, DAAR ZORGT DE IK HUIDSPECIALIST VOOR!


Raakt je huid om welke reden dan ook uit balans? Maak je daar geen zorgen over! De IK Huidspecialist is er speciaal voor jou. Heerlijk ontspannen, even niet denken aan het ziek zijn en je huid laten verzorgen door ervaren handen, daarvoor kun je bij Belle'Moiselle terecht. Met groene, krachtige, organische ingrediënten – cosmeceuticals – ontwikkeld volgens het NO-label, voel jij je in de stoel bij de IK Huidspecialist even weer jezelf en brengen we de huid terug naar een gezonde basis.


IK SKIN PERFECTION HERSTELT DE ZWAAR BELASTE HUID NAAR EEN GEZONDE PH-WAARDE


Het unieke, krachtige IK-behandelprotocol zorgt ervoor dat je intensief belaste huid in 4 fasen ‘gereset’ wordt, waardoor de huidflora optimaal herstelt. Jouw huid wordt optimaal beschermd, gekalmeerd en ondersteund doordat onze producten een pH-waarde hebben gelijk aan de pH-waarde van de huid (rond de 5,5). Het fijne van de IK Skin Perfection-producten is dat deze daarom állemaal te gebruiken zijn bij chemo en intensieve medicatie!

YES

LET NATURE BE YOUR MEDICINE


De Medical Collection van IK Skin Perfection is ontwikkeld met medische ondersteuning en wordt daarom ook door artsen en therapeuten geadviseerd om te gebruiken bij intensieve medische behandelingen. Onze IK Huidspecialisten zijn opgeleid en hebben de training ‘De Huid en Kanker’ genoten.


NO

NO-LABEL


In onze producten gebruiken wij alleen 100% pure, organische, natuurlijke ingrediënten.
Wij zeggen ‘nee’ tegen huidonvriendelijke ingrediënten.
IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. Door hoge dosering actieve werkstoffen werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid dan reguliere cosmetica.DE MEDICAL COLLECTION:

ONTWIKKELING UIT EIGEN ERVARING EN IN SAMENWERKING MET ARTSEN EN THERAPEUTEN


Vanuit een medisch behandeltraject heeft ook de founder van IK Skin Perfection ondervonden dat de huid verandert en lang niet alle huidverzorgingsproducten te gebruiken zijn. Haar eigen ervaring en haar jarenlange ervaring in het beautyvak hebben haar er toe aangezet om een unieke 100% Nederlandse huidverzorgingslijn te ontwikkelen en een specialistische Medical Collection. Deze collectie is veilig te gebruiken bij chemo, intensieve medicatie en zelfs bestraling. De Medical Collection van IK Skin Perfection is ontwikkeld met medische ondersteuning en wordt daarom ook door artsen en therapeuten geadviseerd om te gebruiken bij intensieve medische behandelingen. In deze ontzettende onzekere periode in je leven is het heel fijn dat je met zekerheid de juiste huidverzorgingsproducten gebruikt!


IK SKIN PERFECTION: HÉT HUIDVERZORGINGSMERK BIJ BESTRALING EN HORMOONBEHANDELINGEN

Onderga jij bestraling of hormoonbehandelingen? Dan is huidverzorging nog een ander verhaal. Als enige merk in Nederland hebben wij deze bijzondere collectie, op maat samengesteld in een Medical Kit, specifiek ontwikkeld om te gebruiken bij bestraling en hormoonbehandelingen.


DE MEDICAL KIT BEVAT DRIE PRODUCTEN:

  • SILK+, een milde, ultrazachte 3-in-1 gezichtsreiniging,
  • RECOVER+, een huidherstellende 24H crème,
  • DE-ITCHY+, een olie voor de gevoelige (hoofd)huid.

Omdat de producten geen Phyto-oestrogenen en behandeling verstorende bestanddelen bevatten, kun je deze producten met een gerust hart gebruiken bij bestraling en hormoonbehandelingen. Jouw IK Huidspecialist kan jou, naast het verzorgen van een heerlijke ontspannende behandeling en deze geweldige kit voor thuisgebruik, ook voorzien van tips hoe je thuis je huid het beste kunt verzorgen. Zo kun jij ervoor zorgen dat je huid er tijdens dit proces op haar best uit gaat zien!


AANDACHT VOOR DE HUID

Iedereen wil er het liefst zo mooi mogelijk uit blijven zien, óók tijdens medische behandelingen. Vooral voor vrouwen kunnen die uiterlijke veranderingen heel moeilijk zijn. Net dat beetje meer zelfvertrouwen en even niet ziek zijn, dat is wat ze graag even willen. We vinden het geweldig dat we nu een huidverzorgingslijn hebben, speciaal voor mensen die niets anders kunnen verdragen. Daarin zijn wij
hét huidverzorgingsmerk in Nederland. Wij zijn als IK Skin Perfection ontzettend blij dat wij écht iets kunnen betekenen voor deze groep mensen. We gunnen iedereen
een mooie en gezonde huid! Naast de Medical Kit bestaat de Medical Collection nog uit een lichaamsverzorgende crème op basis van 100% raw sheabutter, Butterly Cream en een Nail Blush nagellak voor broze nagels zonder toevoegingen als formaldehyde. Liefs, IK Skin PerfectionTags

Deel dit artikel met je vrienden

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Ik ga akkoord met het privacybeleid
Panorama
Op Panorama Experts vind je een betrouwbaar antwoord op jouw gezondheidsgerelateerde vragen en krijg je advies van echte experts.
Contact

PANORAMA EXPERTS

Groep Panorama Apotheken BV

VAT BE0537 764 436

Dorpsstraat 18, 3560 Lummen, Belgium