Deze website maakt gebruik van cookies of andere technologieën om je gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen stem je in met het gebruik hiervan.
Panorama

Ontstaan

Het platform werd opgericht door Groep Panorama Apotheken. Oprichters Hilde en Bert zijn al tal van jaren actief in de medische wereld met Apotheek Panorama. De groep telt ondertussen 10 vestigingen verspreid over Vlaanderen.

Ze misten een betrouwbaar gezondheidsplatform met informatie van echte experts. De bedoeling van het platform is om experts samen te brengen op één plaats. Bovendien wilden ze een platform creëren om mensen te helpen op gezondheidsvlak. Experts contacteren moet voor de bezoeker gemakkelijk en laagdrempelig zijn. En dat is wat Panorama Experts vandaag is.

Vind ons

Over ons

Onze experts helpen je bij de ondersteuning van je gezondheid

Vraag jij je soms af van waar die hoofdpijn alweer komt en wat je kan doen om deze te verminderen? Heb jij soms last van je darmen en wil je graag je spijsvertering boosten? Of ervaar jij veel stress, maar weet je niet wat je kan doen om dit te verminderen?

Betrouwbaar. Oprecht. Veilig.

Op het gezondheidsplatform Panorama Experts kan je gratis terecht met al je medische en paramedische vragen. Je krijgt antwoord van betrouwbare gezondheidsexperts die pas worden toegelaten op het platform na een strenge toelatingsprocedure. De experts staan je met raad en daad bij en proberen je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Je kan daarnaast ook op het platform terecht om verschillende medici, coaches en andere experten terug te vinden in jouw buurt. Neem contact op met de expert en plan een afspraak indien nodig. Zo maak je snel komaf met die eindeloze zoektocht naar de expert die jij nodig hebt.

Bovendien delen de gezondheidsexperts hun uitgebreide expertise en specialisaties in informatieve, betrouwbare artikels. Zo kan ook jij die informatie makkelijk raadplegen.

Ontdek alle experts

Contact

Groep Panorama Apotheken BV
VAT BE0537 764 436
Dorpsstraat 18, 3560 Lummen, Belgium
Tel: +32 13 53 11 53
Mail: info@panoramaexperts.be

Panorama
Op Panorama Experts vind je een betrouwbaar antwoord op jouw gezondheidsgerelateerde vragen en krijg je advies van echte experts.
Contact

PANORAMA EXPERTS

Groep Panorama Apotheken BV

VAT BE0537 764 436

Dorpsstraat 18, 3560 Lummen, Belgium