Deze website maakt gebruik van cookies of andere technologieën om je gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen stem je in met het gebruik hiervan.
Panorama
Terug

3 mei 2024 | 2 min leestijd |Categorie Fysiotherapie, Fysische geneeskunde en Revalidatie, Kinesitherapie, Orthopedie en Traumatologie, Osteopathie, Therapeut, Bewegings Therapeut

ergoPrimo proefplaatsing

ergoPrimo proefplaatsing gedurende 2 weken


Onze Nederlandse partner Medicura BV uit Nederweert biedt fysiotherapeuten of ergotherapeuten een 2 weken durende proefplaatsing aan.
Mooi initiatief en de gelegenheid om de ergoPrimo uit te proberen!Ontdek de innovatieve ergoPrimo rollator


Maak kennis met de innovatieve ergoPrimo rollator, een betrouwbare metgezel tijdens een revalidatietraject of in het dagelijkse leven. Dankzij het unieke ontwerp loopt uw cliënt niet langer ‘achter’ de rollator, maar ‘in’ de rollator. Het revalidatie- en trainingshulpmiddel is zeer geschikt voor mensen met aandoeningen zoals MS, Parkinson en COPD. Daarnaast is het mobiele loophulpmiddel een uitkomst voor mensen met een verminderd loopvermogen of evenwichtsstoornissen.De belangrijkste voordelen op een rijtje:
Rechte houding en een natuurlijke stapbeweging

  • Meer veiligheid en stabiliteit dankzij de omsluitende constructie
  • Onmiddellijk zitten op elk gewenst moment
  • Handige ondersteuning voor toiletgebruik
  • Wordt met de juiste indicatie vergoed door de zorgverzekeraar

    Benieuwd naar de volgende stap in mobiliteit? Als fysiotherapeut of ergotherapeut kunt u nu een proefplaatsing van 2 weken aanvragen via het volgende formulier; https://lnkd.in/gVruh4mB


    #ergoPrimo #mobiliteit #innovatie #revalidatie


Image preview


Bekijk zeker ook de product video's op onze website www.ergoprimo.com

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Ik ga akkoord met het privacybeleid
Panorama
Op Panorama Experts vind je een betrouwbaar antwoord op jouw gezondheidsgerelateerde vragen en krijg je advies van echte experts.
Contact

PANORAMA EXPERTS

Groep Panorama Apotheken BV

VAT BE0537 764 436

Dorpsstraat 18, 3560 Lummen, Belgium