Deze website maakt gebruik van cookies of andere technologieën om je gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen stem je in met het gebruik hiervan.
Panorama
Terug

17 jun. 2024 | 4 min leestijd |Categorie Fysiotherapie, Fysische geneeskunde en Revalidatie, Kinesitherapie, Orthopedie en Traumatologie, Osteopathie, Therapeut, Bewegings Therapeut

Vrije ruimte vooraan betekent vrije toegang en probleemloos openen van deuren en lades

De ergoPrimo rollator is een innovatief hulpmiddel dat zich onderscheidt door zijn unieke ontwerp, waarbij de vrije ruimte aan de voorzijde een centraal voordeel vormt. Dit ontwerp biedt gebruikers ongeëvenaarde bewegingsvrijheid en functionaliteit in hun dagelijks leven.


Vrije ruimte aan de voorzijde

Een van de meest opvallende kenmerken van de ergoPrimo rollator is de vrije ruimte aan de voorzijde. Dit ontwerpdetail is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook buitengewoon praktisch. Doordat er geen stangen of obstakels voor de gebruiker zijn, kan men gemakkelijk deuren openen, lades uittrekken en zelfs dicht bij aanrechten of tafels komen zonder gehinderd te worden.


Gemak bij deuren

Met de ergoPrimo rollator kun je moeiteloos deuren openen zonder dat de rollator in de weg zit. Of het nu gaat om een voordeur, binnendeur of een deur van een kast, de vrije ruimte stelt je in staat om direct voor de deur te staan en deze eenvoudig te openen. Dit is vooral handig voor mensen met beperkte kracht of mobiliteit, omdat het voorkomt dat ze moeten manoeuvreren of zich in ongemakkelijke posities moeten wringen om een deur te bereiken en te openen.


Toegang tot lades

Het openen van lades kan een uitdaging zijn met traditionele rollators, die vaak een barrière vormen tussen de gebruiker en de lade. De ergoPrimo rollator elimineert dit probleem volledig. De vrije ruimte zorgt ervoor dat je direct voor de lade kunt staan, deze kunt openen en gemakkelijk toegang hebt tot de inhoud. Dit is vooral nuttig in keukens en slaapkamers, waar veelvuldig gebruik van lades plaatsvindt.


Werkoppervlakken en tafels

De vrije ruimte aan de voorzijde maakt de ergoPrimo rollator ook ideaal voor gebruik in de keuken of bij werktafels. Je kunt dichter bij werkoppervlakken komen, wat het bereiden van voedsel, het uitvoeren van handwerken of andere taken veel gemakkelijker maakt. Bovendien biedt de rollator extra stabiliteit doordat hij recht achter en langs je staat zonder dat er een obstakel tussen jou en het werkoppervlak zit.


Conclusie

De ergoPrimo rollator is een baanbrekend hulpmiddel dat mobiliteit en functionaliteit naar een hoger niveau tilt. De vrije ruimte aan de voorzijde is een essentieel kenmerk dat het dagelijks leven van gebruikers aanzienlijk verbetert. Of je nu deuren wilt openen, lades wilt gebruiken of comfortabel bij een werkoppervlak wilt staan, de ergoPrimo rollator biedt de flexibiliteit en het gemak die je nodig hebt om zelfstandig en met vertrouwen door je huis te bewegen.


Bekijk zeker ook de product video's op onze website www.ergoprimo.com


Deel dit artikel met je vrienden

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Ik ga akkoord met het privacybeleid
Panorama
Op Panorama Experts vind je een betrouwbaar antwoord op jouw gezondheidsgerelateerde vragen en krijg je advies van echte experts.
Contact

PANORAMA EXPERTS

Groep Panorama Apotheken BV

VAT BE0537 764 436

Dorpsstraat 18, 3560 Lummen, Belgium