Deze website maakt gebruik van cookies of andere technologieën om je gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen stem je in met het gebruik hiervan.
Panorama
Terug

23 mei 2022 | 5 min leestijd |Categorie Diëtiek

Help! Ik wil afvallen maar het lukt me niet!

Voel je lekker in je vel, gedaan met overgewicht & buikvet! 


Tim Torfs ontwikkelde een uniek 9 weken plan


Je voelt je te dik. Je voelt je hierdoor ongemakkelijk en niet meer aantrekkelijk, je krijgt gezondheidsklachten. Overgewicht kan je kwaliteit van leven behoorlijk bepalen.


Lifecoach Tim Torfs ontwikkelde een afslankkuur met begeleiding die effectieve hulp belooft! Meer dan 50% van de Belgen kampt met overgewicht. Dit heeft impact op je levenskwaliteit. Oorzaken kunnen een ongezonde levensstijl: fastfood, te veel werk, te weinig beweging, overmatig alcoholgebruik, … zijn. Werking bewezen door meer dan 10 jaar ervaring.


Met een team van 20 professionele coaches, meer dan 20 praktijken in de Benelux en meer dan 150.000 tevreden klanten heeft Tim Torfs de kracht en doeltreffendheid van ‘Slank in 9 weken met Tim Torfs’ al wel
bewezen.

 

Tim Torfs: “Binnenkort bestaat Instituut Tim Torfs 20 jaar. Dankzij onze passie blijven we dagelijks nieuwe mensen ontvangen, coachen en opvolgen, ook na het 9 weken-plan. Tijdens je eerste intakegesprek (privé en op afspraak) voeren we een bodyscan uit. We meten je aantal kilo’s vet, kijken naar je hartleeftijd en de hoeveelheid buikvet. Dit is vaak confronterend, maar net dat moment gaan we je motivatie aanwakkeren. Samen gaan we de overtollige kilo’s aanpakken. Zonder honger! Zonder shakes! Zonder gedoe!"

 

 

Hét 9 weken dieet op jouw maat


Er is nu een dieet waarbij je lekker mag eten, op restaurant kan blijven gaan en waarbij je snel je kilo’s verliest. Tim Torfs wéét waarover hij het heeft: “Gezond leven is een combinatie van gezonde en gevarieerde maaltijden, genoeg bewegen, voldoende water drinken plus een goede nachtrust. Eten mag natuurlijk ook zolang er maar genoeg afwisseling in je maaltijden zit met voldoende groenten, kip, vlees, vis en fruit! Regelmaat moet er ook zijn. Zo mag je 6x per dag eten en ga je zeker geen honger lijden.” Afvallen tot 10% van je gewicht in de eerste 4 weken!


Afvallen gaat eens zo makkelijk met een coach en daarom word je bij Tim Torfs op weekbasis begeleid door een coach die vooral op je vetverbranding werkt. Bij mannen wordt er gefocust op buikvet, bij vrouwen wordt er gewerkt op buik, benen en billen. Dames verliezen in de eerste 4 weken tot 10% van hun startgewicht, bij de mannen kan dit gaan tot 14%. Zonder honger en zonder vervangmaaltijden, enkel met écht eten!


Boost & Happy helpt je metabolisme te activeren in combinatie met de lekkerste recepten. Geteste kwaliteit van je eerste gesprek tot je eindresultaat! Tim Torfs staat bekend voor service, correctheid en resultaat!


Tijdens je eerste gesprek wordt alles rustig uitgelegd. Wat mag je eten, wat liever niet. Er wordt gewerkt met hele lekkere en gemakkelijke recepten en je leert omgaan met koolhydraten. Je wordt wekelijks gecoacht en ook na je 9 weken word je niet losgelaten. Het streefdoel is dat je op gewicht blijft en dat gebeurt via maandelijkse nacoaching, als je dat wenst!

 

Jeanine uit Houthalen, 62 jaar, een fiere, levenslustige oma verloor 20 kg


"De laatste jaren kwam ik 20 kilo bij. Emo-eten, geen beweging en geen zin om gezond te koken. Bij Tim verloor ik de eerste week 3.5 kg! Wat mij onmogelijk leek, gebeurde! Ik begon met een goeie 93 kg! Ondertussen weeg ik 72 kg! Ik streef nu naar een stabiel gewicht. Ik eet 6x per dag iets lekkers en gezond. In het weekend kijk ik naar niks! Ik wil dit aan iedereen aanbevelen! Pak de moed bij mekaar en start met de kuur!"

                                          Liefs, Jeanine 20 kg lichter

 

 

Meer informatie over ‘Slank in 9 weken met Tim Torfs’ vind je op https://www.timtorfs.be/tim-torfs-dieet-succesverhalen/ 

 

 

 

 


Tags

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Ik ga akkoord met het privacybeleid
Panorama
Op Panorama Experts vind je een betrouwbaar antwoord op jouw gezondheidsgerelateerde vragen en krijg je advies van echte experts.
Contact

PANORAMA EXPERTS

Groep Panorama Apotheken BV

VAT BE0537 764 436

Dorpsstraat 18, 3560 Lummen, Belgium