Deze website maakt gebruik van cookies of andere technologieën om je gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen stem je in met het gebruik hiervan.

17 jan. 2023 | 2 min leestijd |Categorie

Gratis webinar: Gezonder en slanker leven in 2023 met het Tim Torfs dieet

Hoe zit het met jouw goede voornemens? Meer bewegen, gezonder eten of gewoon over het algemeen beter voor je eigen lichaam en geest zorgen? 

 

De kans is groot dat je in dit nieuwe jaar het gevoel krijgt dat je meer tijd in jezelf moet investeren. Self-care heet dat, en dat begint met een gezonde levensstijl. Als lifestylecoach kan ik jou daar in begeleiden. En laten we daar snel mee beginnen. 

 

Op dinsdag 17 januari geeft ik om 20h00 een gratis webinar over hoe jij gezonder en slanker kan leven met het Tim Torfs Dieet. De kern van het verhaal: je maakt gratis kennis met een haalbaar dieet vol voedzame, lekkere maaltijden. Geen honger, geen shakes en méér vetverbranding. Ontdek hoe jij jouw lichaam een goede basis geeft om op lange termijn gezonder te leven. 

 

Schrijf je nu in voor het gratis webinar!
 


Geschreven door

Raadpleeg profiel

Meer artikels van deze expert

Deel dit artikel met je vrienden

Lees meer interessante artikels

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze gezondheidstips

Panorama
Op Panorama Experts vind je een betrouwbaar antwoord op jouw gezondheidsgerelateerde vragen en krijg je advies van echte experts.
Contact

PANORAMA EXPERTS

Groep Panorama Apotheken BV

VAT BE0537 764 436

Dorpsstraat 18, 3560 Lummen, Belgium