Deze website maakt gebruik van cookies of andere technologieën om je gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen stem je in met het gebruik hiervan.
Terug

13 apr. 2024 | 2 min leestijd |Categorie Orthomoleculaire therapie

Crostini met groene groenten salsa

Crostini met groene groenten salsa








15 min.

voor meer recepten kijk op www.choosy-delicious.be


Ingrediënten voor 4 personen


1 glutenvrij stokbrood of toastbrood

Guacamole ( of zelf maken, zie p.…)

Salsa:

1/2 kleine sjalot

20 g peterselie

1/4 komkommer

1/2 avocado

10 groene olijven

2 el olijfolie

1 el limoensap

1 el appelazijn

peper en zout


Werkwijze

Bak het glutenvrij stokbrood in de oven op 180°C gedurende 10 min.

Laat het stokbrood afkoelen. Snij in schuinen stukken.

Rooster de crostini en besmeer ze met pesto.

Salsa:

Pel de sjalot en snipper fijn.

Spoel en droog de peterselie. Hak fijn.

Was de komkommer en snij deze met de olijven en avocado in kleine blokjes.

Doe alles in een kom en meng.

Breng op smaak met olijfolie, limoensap, appelazijn, peper en zout.



Bestrijk de crostini met de guacamole.

Bedek met de groene groenten salsa

Serveer!


Deel dit artikel met je vrienden

Panorama
Op Panorama Experts vind je een betrouwbaar antwoord op jouw gezondheidsgerelateerde vragen en krijg je advies van echte experts.
Contact

PANORAMA EXPERTS

Groep Panorama Apotheken BV

VAT BE0537 764 436

Dorpsstraat 18, 3560 Lummen, Belgium