Deze website maakt gebruik van cookies of andere technologieën om je gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen stem je in met het gebruik hiervan.
Panorama
Terug

22 apr. 2024 | 2 min leestijd |Categorie Huidexpert

Wu Mei Skincare with a soul.

Als trotse eigenaar met meer dan 35 jaar ervaring in huidverbetering, streef ik ernaar om professionele schoonheidsspecialisten en andere medisch geschoolde professionals te voorzien van hoogwaardige producten en diensten die hun klanten een onvergetelijke ervaring bieden.

Wu Mei Cosmetology : synoniem voor innovatie, kwaliteit en resultaat.


Mireille Stevens, zaakvoerder


Wu Mei

Skincare with a soul



Stap binnen in de revolutie op gebied van huidverbetering waar Wu Mei de perfecte balans biedt tussen traditionele wijsheid en moderne wetenschap.Als pionier in de schoonheidsindustrie leveren wij hoogwaardige producten en behandelingen die niet alleen aan de verwachtingen voldoen ,maar deze ook overtreffen en de natuurlijke schoonheid naar nieuwe hoogten tillen.


Bij Wu Mei Cosmetology geloven we dat opleiding en ondersteuning essentieel zijn.Daarom bieden we niet alleen cosmetische behandelingen, maar richten we ons ook op het belang van voeding als een krachtig middel voor huidverbetering.We beschouwen voeding als de sleutel tot ware schoonheid, omdat het proces van huidverbetering niet alleen extern, maar ook intern begint.

Onze opleidingen gaan verder dan oppervlakkige cosmetica en benadrukken de waarde van een gezonde voeding als fundament voor een stralende huid.


Onze filosofie is diep geworteld in het idee dat ware straling van binnenuit komt.

Elke reis in “huidverbetering” is een zinvolle ervaring.


Vragen? Aarzel dat niet om mij te contacteren.

mireille@wumei.be


Deel dit artikel met je vrienden

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Ik ga akkoord met het privacybeleid
Panorama
Op Panorama Experts vind je een betrouwbaar antwoord op jouw gezondheidsgerelateerde vragen en krijg je advies van echte experts.
Contact

PANORAMA EXPERTS

Groep Panorama Apotheken BV

VAT BE0537 764 436

Dorpsstraat 18, 3560 Lummen, Belgium