Deze website maakt gebruik van cookies of andere technologieën om je gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen stem je in met het gebruik hiervan.
Panorama
Terug

1 dec. 2023 | 4 min leestijd |Categorie Therapeut, Huidexpert

Wu Mei Cosmetology een ander kijk op huidverbetering!

Er zijn in de handel een veelvoud van cosmetische producten beschikbaar. Elk merk claimt dat zij “het” bestanddeel gevonden heeft dat huidveroudering kan tegengaan. Als we zijn hoe complex een huidcel in haar werking is, en hoe divers alle micronutriënten zijn die deze cel nodig heeft voor een goede functie, kan men zich de vraag stellen , is er wel één enkelvoudig bestanddeel dat de beloofde wonderen kan verrichten?

Verder wordt vaak over de dosering van deze werkzame stoffen weinig gezegd. En we gaan er blindelings vanuit dat onze huid deze stoffen kan opnemen en metaboliseren. Maar als met het ouder worden de celstofwisseling en de microcirculatie achtruit gaat, wordt dit steeds minder het geval. Als je de huid overbelast
ga je de circulatie in de huid overbelasten en zelfs de normale fysiologische functie ervan blokkeren, hetgeen leidt tot een oversaturatie van de huid.

Het concept van schoonheid en een jeugdige uitstaling van je huid vanuit TCM perspectief is dat Qi en bloed rijkelijk moeten kunnen stromen in de interne organen en uitwendige structuren zoals de huid.

Met Qi refererend naar de energie stofwisseling van elke cel, en met Bloed refererend naar een intact capillair microcirculatie systeem.

Een goede celstofwisseling verzekert de levensduur en de regeneratie van de huidcel. Maximale microcirculatie zorgt ervoor dat afvalproducten van de stofwisseling geëlimineerd worden en micronutriënten en zuurstof naar de cel getransporteerd worden.

Dus in TCM Cosmetology ligt de focus op het optimaliseren van dit Qi en Bloed mechanisme, terwijl in de westerse cosmetica de behandeling vooral bestaat op het toevoegen van allerlei substanties aan de huid, ongeacht de toestand van de circulatie in die huid of de conditie van de huidcellen.

Deze klassieke mechanismes en inzichten in het menselijke verouderingsproces vanuit de Chinese cosmetology worden gecombineerd met vele moderne studies omtrent anti-aging, zoals het effect van Chinese fytotherapie op de levensduur van cellen.

Dit alles om het cellulair verouderingsproces te vertragen. Dus met goed werkende interne organen, voldoende water drinken en een gezonde levensstijl kan de huid zichzelf voeden en regenereren, als het celmetabolisme en de microcirculatie intact zijn. Onze huid doet dit eigenlijk al heel ons leven. Met in het achterhoofd dat onze huidcellen zich ongeveer elke vier weken vernieuwen.

We kunnen dus de toestand en de uitstraling van onze huid verbeteren binnen een maand!

Daarom WU MEI Cosmetology! Gebaseerd op volledig natuurlijke fytotherapeutische ingrediënten, met kennis van de klassieke principes van anti-aging uit het oude China, ontwikkeld en geproduceerd volgens de hoge kwaliteitsnormen van onze Duitse cosmetica producent.

Laat ons u meenemen op een nieuw pad naar de ultieme schoonheid, nieuwe inzichten die een blijvende jeugdige uitstraling ondersteunen en voor een totaal gevoel van well-being zorgen.


Deel dit artikel met je vrienden

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Ik ga akkoord met het privacybeleid
Panorama
Op Panorama Experts vind je een betrouwbaar antwoord op jouw gezondheidsgerelateerde vragen en krijg je advies van echte experts.
Contact

PANORAMA EXPERTS

Groep Panorama Apotheken BV

VAT BE0537 764 436

Dorpsstraat 18, 3560 Lummen, Belgium