Deze website maakt gebruik van cookies of andere technologieën om je gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen stem je in met het gebruik hiervan.
Terug

30 sep. 2024 | 3 min leestijd |Categorie Bewegings Therapeut

Ontdek de Oplossing voor Rugpijn

Infosessie over het Unieke Rugprogramma van Intelligent Motion

Rugpijn kan een grote impact hebben op je dagelijks leven. Of het nu gaat om langdurig zitten op je werk, het verzorgen van je gezin, of zelfs eenvoudige bewegingen zoals autorijden – rugpijn beperkt je vrijheid. Maar er is goed nieuws: je hoeft niet langer met deze pijn te leven.


Wat maakt ons anders?

Bij Intelligent Motion geloven we dat rugpijn niet geïsoleerd staat. Vaak komt de oorzaak van de pijn voort uit andere delen van het lichaam die niet goed samenwerken om belasting en impact op te vangen. In plaats van alleen te focussen op de pijnlijke plek, richten we ons op het hele lichaam, waardoor we de echte oorzaak van de pijn aanpakken.


Wat kun je verwachten tijdens de Infosessie?

Tijdens onze exclusieve infosessie krijg je een unieke kans om te ontdekken:

  • Wat werkelijk de oorzaak van jouw rugpijn is, en waarom standaardbehandelingen vaak niet helpen.
  • Simpele, effectieve oefeningen die je thuis kunt doen om verlichting te vinden, zonder zware buik- of rugspierversterkende routines.
  • Een innovatieve aanpak voor rugklachten met bewezen resultaten – ons programma heeft al meer dan 500 mensen geholpen om pijnvrij te bewegen.

Een bewezen methode zonder tijdverlies

Bij Intelligent Motion geloven we in blijvende oplossingen. Geen tijdverspilling met eindeloze sessies of oefeningen die geen resultaat opleveren. Ons Rugprogramma biedt een doeltreffende en langdurige oplossing voor rugproblemen. Geen pijn meer bij autorijden, geen beperkingen meer in je dagelijks leven – alleen een vrijer en actiever leven.


Mis deze kans niet!


Schrijf je in voor onze infosessie op maandag 7 oktober om 19:00 uur

  1. Te Gent in Intelligent Motion te Sint-Martens-Latem. (Schrijf je hier in)
  2. In Antwerpen in Z+ Center te Zwijndrecht (Schrijf je hier in)


Dit is jouw kans om de weg naar een pijnvrije rug te ontdekken en te leren hoe je zonder pijn kunt bewegen.


Of je nu al jaren last hebt van rugpijn of recent klachten hebt ontwikkeld, deze infosessie geeft je waardevolle inzichten en handvatten om weer vrij te bewegen.


Wil je meer weten? Meld je nu aan!


Kom langs, ontmoet ons team, en ontdek hoe het Rugprogramma van Intelligent Motion ook jou kan helpen om van rugpijn verlost te worden.


We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen de eerste stap te zetten naar een leven zonder rugpijn!

Panorama
Op Panorama Experts vind je een betrouwbaar antwoord op jouw gezondheidsgerelateerde vragen en krijg je advies van echte experts.
Contact

PANORAMA EXPERTS

Groep Panorama Apotheken BV

VAT BE0537 764 436

Dorpsstraat 18, 3560 Lummen, Belgium