Deze website maakt gebruik van cookies of andere technologieën om je gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen stem je in met het gebruik hiervan.
Panorama
Terug

Deze expert heeft geen lopende subscriptie meer

Maaike Olbrechts

Apotheekassistent
In 2014 ben ik afgestudeerd als farmaceutisch technisch assistent. In februari 2022 ben terecht ik gekomen bij Tremelose Apotheek Panorama. Momenteel volg ik nog een extra opleiding heborist, deze zal ik dit jaar afwerken! Zo kan ik met mijn plantenkennis antwoorden op al jullie vragen omtrent planten en hun geneeskrachtige eigenschappen. Naast mijn job als apothekersassistente ben ik ook vrijwilliger bij het Rode Kruis en hoop ik met mijn ervaring jullie de beste wondzorg te kunnen adviseren. Ook voor vragen rond alles over EHBO kan je bij mij terecht. Samen met het top team in Tremelose Apotheek Panorama staan we voor elke patiënt paraat en bieden we een optimale advisering aan!

Gespecialiseerd in

Kruidengeneeskunde
migraine
EHBO
Wondzorg
Artikels van deze expert

Geschreven door Maaike Olbrechts

Hoe migraine te herkennen

In dit artikel ga ik dieper in op wat migraine is en welke niet-medicamenteuze aanpak er is. Ook kom je meer te weten ov...

25 okt. 2022

Reviews van deze expert
Plaats zelf een reactie

Adressen

Geen gegevens
Panorama
Op Panorama Experts vind je een betrouwbaar antwoord op jouw gezondheidsgerelateerde vragen en krijg je advies van echte experts.
Contact

PANORAMA EXPERTS

Groep Panorama Apotheken BV

VAT BE0537 764 436

Dorpsstraat 18, 3560 Lummen, Belgium