Deze website maakt gebruik van cookies of andere technologieën om je gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen stem je in met het gebruik hiervan.
Panorama
Terug

Geert wuyts

Lifecoach
Ik ben Geert Wuyts, ervaringsdeskundig coach. Ik ben het beste bewijs dat het echt anders kan. Van “ik ben niet goed genoeg” ging ik – heel langzaam – naar “Ik ben gelukkig”. Het heeft me meerdere jaren en veel inzichten gekost. Die lange weg hoef jij niet te gaan. Ik deel graag wat mij het beste heeft geholpen en ik neem de tijd om te luisteren naar jouw verhaal. Daarom ben ik mijn lifecoachpraktijk ‘Steps To Gold’ begonnen.

Gespecialiseerd in

Life coaching
Mijn specialisatie in life coaching omvat vele thema's, gaande van persoonlijke ontwikkeling tot werkgerelateerde zaken. Ik vertrek steeds vanuit de persoon zelf en werk van hieruit aan eventuele (persoonlijke) problemen.
Artikels van deze expert

Geschreven door Geert wuyts

Hoe het verleden jouw toekomst bepaalt.

Onveiligheid als kind   Opgroeien in een onveilige omgeving, op wat voor manier dan ook, geeft een kind het idee dat het...

17 aug. 2022

Geschreven door Geert wuyts

De uitdagingen van het leven en hoe ze om te zetten tot een be...

Opstaan uit de dood.  Zo is mijn carrière als life coach begonnen. Een weg met vallen en opstaan die me bracht waar ik v...

13 jul. 2022

Reviews van deze expert
Bedankt Geert, je gaf me eindelijk het gevoel dat ik gehoord werd! -Rating: 5
Geert zet jou als persoon op de eerste plaats! -Rating: 5
Plaats zelf een reactie

Adressen

Adres

Antwerp, BelgiumLeiebos 21/82 2170 Merksem

Panorama
Op Panorama Experts vind je een betrouwbaar antwoord op jouw gezondheidsgerelateerde vragen en krijg je advies van echte experts.
Contact

PANORAMA EXPERTS

Groep Panorama Apotheken BV

VAT BE0537 764 436

Dorpsstraat 18, 3560 Lummen, Belgium