Deze website maakt gebruik van cookies of andere technologieën om je gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen stem je in met het gebruik hiervan.
Panorama
Terug

7 jun. 2021 | 4 min leestijd |Categorie Apotheker

Een gezonde smoothie om die laatste kilo's kwijt te spelen

Het zonnetje schijnt en de zomer is in aantocht. Wil je je graag gezond in je vel voelen? En wil je misschien een paar kilo’s kwijt? Of wil je graag een manier om je reserves aan te vullen na het sporten? Ik help je graag verder met enkele tips over de supplementen van Sanas. En ik deel ook mijn favoriete recept om je dag vol energie te starten! 

 

De supplementen van Sanas

Sanas biedt niet alleen kwalitatieve sportsupplementen voor de beginnende en gevorderde sporter aan, maar ook kwalitatieve voedingssupplementen. Ze baseren zich op 5 belangrijke pijlers:

 

 1. Energie: De supplementen zorgen voor een tijdige aanvulling van je energiereserves. Bovendien optimaliseren ze het energieverbruik van je lichaam.
 2. Kracht: Combineer een evenwichtig trainingsschema met de supplementen van Sanas. De ideale manier om je goals te bereiken: spieropbouw en –herstel & ontwikkelen en optimaliseren van je krachten.
 3. Uithouding: De supplementen optimaliseren je uithoudingsvermogen en recuperatie na bijvoorbeeld duursport. Ze helpen ook om krampen tegen te gaan tijdens het sporten.
 4. Gezondheid: Veel mensen kampen het hele jaar door met een tekort aan vitamines en mineralen. De vitamine- en mineralensupplementen kunnen in dit geval baat bieden om de tekorten weg te werken.
 5. Gewichtsverlies: Combineer gezond eten met sport en supplementen. Zo kan je veilig gewicht verliezen of je huidige gewicht onder controle te houden.

Mijn favoriet: Super Protein 95 van Sanas 

Super Protein 95 is een eiwitconcentraat dat voor 95% bestaat uit biologisch hoogwaardige proteïnebronnen. Dit specifieke supplement wordt onder meer aangeraden voor de ontwikkeling en het onderhouden van de spiermassa bij fitness, kracht- en topsport. Het supplement bevat geen toegevoegde koolhydraten. Alle essentiële en niet-essentiële aminozuren zijn aanwezig in een hoge en uitgebalanceerde concentratie. Voor een optimale absorptie werd een vitamine- en mineraalcomplex toegevoegd. En mooi meegenomen: het is lekker van smaak, goed oplosbaar, verteerbaar en de traag verterende eiwitten zorgen voor een langdurige verzadiging.

 

Een gezonde én lekkere variant om je dag vol energie te starten

Test mijn recept zelf een keertje uit. Het is een gezond en heerlijk ontbijt waarvoor je niet veel tijd nodig hebt. Bovendien is het de ideale smoothie om die laatste kilo’s kwijt te spelen of de ideale upgrade voor je post-workout shake . 

 

 Het enige wat je nodig hebt? Een blender, twee minuutjes tijd en de volgende ingrediënten (voor 1 persoon):

 • 1 banaan
 • ½ avocado
 • 15g amandelen
 • 2 schepjes eiwitpoeder Sanas Super Protein 95 Vanille
 • Een handvol spinazie
 • 300 ml amandelmelk

Wil je wat extra frisheid toevoegen? Of wil je graag voldoende variëren? Voeg gerust een halve appel, komkommer of limoen toe.

 

Smakelijk! 

 

Heb je nog vragen over gewichtsverlies, voedingssupplementen voor je sportroutine of andere vitaminetekorten? Stel me dan gerust een vraag, ik help je graag verder! 


 


Tags

Deel dit artikel met je vrienden

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze gezondheidstips

Panorama
Op Panorama Experts vind je een betrouwbaar antwoord op jouw gezondheidsgerelateerde vragen en krijg je advies van echte experts.
Contact

PANORAMA EXPERTS

Groep Panorama Apotheken BV

VAT BE0537 764 436

Dorpsstraat 18, 3560 Lummen, Belgium