Deze website maakt gebruik van cookies of andere technologieën om je gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen stem je in met het gebruik hiervan.
Panorama
Terug naar de zoekresultaten

Yannick Helsen

Apotheker
In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Leuven als Master in de Geneesmiddelenontwikkeling, afstudeerrichting Apotheker. Ik ben onmiddellijk aan de slag gegaan als apotheker en sinds januari 2019 ben ik titularis bij Apotheek Panorama Thiels in Geel. Ik heb mij gespecialiseerd in verscheidene onderwerpen. Van dieren, sportvoeding en wondzorg tot bandages, zorgpunt en immunologie.

Gespecialiseerd in

Sportvoeding en supplementen
Ik help je op een professionele manier om je sportieve prestaties naar een hoger niveau te brengen met advies en kwalitatieve sport- en voedingssupplementen voor zowel beginnende als gevorderde sporters.
Wondzorg
Zit je met een brand-, snij-, schaaf- of andere wonde? Kom gerust langs om snel en correct de nodige verzorging te krijgen of indien nodig doorverwezen te worden naar een arts.
Bandages: (sport)braces, spalken
Wij zijn een OrthoShop Apotheek waardoor je bij ons terecht kunt voor jouw orthopedische hulpmiddelen zoals braces, steunkousen, steunzolen en stoma.
Thuiszorg en mobiliteitshulpmiddelen
Wij zijn een Zorgpunt Apotheek en verhuren en verkopen een breed en hoog kwalitatief assortiment van mooi thuiszorgmateriaal en mobiliteitshulpmiddelen.
Immunologie en vaccins
Met een extra opleiding tot vaccinator ben ik ook gespecialiseerd in immunologie.
Dermocosmetica
Ons team in Apotheek Panorama Thiels bevat enkele specialisten in (dermo)cosmetica. Zowel medisch als cosmetisch.
Huisdieren
Wij geven steeds het nodige advies voor jouw huisdieren, van klein tot groot, of verwijzen je indien nodig door naar de dierenarts.
Reacties van klanten
Plaats zelf een reactie
Geen gegevens
Algemene beoordeling van deze expert

Nog geen reviews

Adressen

Adres

2440 Geel, BelgiumElsum 58

Openingsuren
Maandag09:00 - 12:30 , 13:30 - 18:30
Dinsdag09:00 - 12:30 , 13:30 - 18:30
Woensdag09:00 - 12:30 , 13:30 - 18:30
Donderdag09:00 - 12:30 , 13:30 - 18:30
Vrijdag09:00 - 12:30 , 13:30 - 18:30
Zaterdag09:00 - 12:30
Zondag-
Artikels van deze expert
Lumbago, ook bekend als lage rugpijn, is een veelvoorkomend pr...

Veel mensen hebben last van pijn in de onderrug. Het is een welbekend probleem en kan verschillende oorzaken hebben. Wij...

Een gezonde smoothie om die laatste kilo's kwijt te spelen

Het zonnetje schijnt en de zomer is in aantocht. Wil je je graag gezond in je vel voelen? En wil je misschien een paar k...

Wat moet je doen met vervallen medicatie?

Je krijgt medicatie voorgeschreven en het doosje is niet leeg. Herkenbaar! Na enkele jaren heb je een hele hoop medicati...

Panorama
Op Panorama Experts vind je een betrouwbaar antwoord op jouw gezondheidsgerelateerde vragen en krijg je advies van echte experts.
Contact

PANORAMA EXPERTS

Groep Panorama Apotheken BV

VAT BE0537 764 436

Dorpsstraat 18, 3560 Lummen, Belgium