Deze website maakt gebruik van cookies of andere technologieën om je gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen stem je in met het gebruik hiervan.
Panorama
Terug

Deze expert heeft geen lopende subscriptie meer

Dr. Thierry Lafullarde

Obesitaschirurgie
Reeds twintig jaar ben ik een gevestigde waarde in de behandeling van obesitas in de Baro kliniek van het Ziekenhuis Geel. Met mijn expertise begeleid ik patiënten die al ettelijke pogingen ondernomen hebben om te vermageren en af te vallen via verschillende diëten. Vaak worden diëten zoals fodmap dieet, pronokal dieet, ketogeen dieet, sirtfood dieet, proteïne dieet, ketone dieet, koolhydraatarme dieet, vastendieet, intermitted fasting, enz. uitgeprobeerd om gewicht en vet te verliezen maar zonder succes op lange termijn. Om een gezond BMI te behalen en chronische aandoeningen zoals suikerziekte, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, slaapapneu en gewrichtsproblemen te bestrijden, bied ik samen met mijn team een oplossing op maat aan voor elke patiënt. BODY MASS INDEX BEREKENEN: BMI= GEWICHT (kg) / (LENGTE (m) x LENGTE (m))

Gespecialiseerd in

Obesitaschirurgie
Als conservatieve maatregelen gefaald hebben en de BMI hoog genoeg is, al dan niet met bijhorende aandoeningen, kan een operatie nodig zijn om opnieuw een gezond gewicht te bekomen. De Gastric Bypass of de Sleeve Gastrectomie, via een kijkoperatie, zijn de 2 meest uitgevoerde ingrepen. Niet alleen de operatie maar zeker ook de begeleiding door het volledige team (diëtisten, psychologen, fysiotherapeuten en endocrinologen) is belangrijk in het behalen van voldoende en blijvend gewichtsverlies.
Artikels van deze expert
Geen gegevens
Reviews van deze expert
Plaats zelf een reactie

Adressen

Adres

2440 Geel, BelgiumJB Stessensstraat 2

Panorama
Op Panorama Experts vind je een betrouwbaar antwoord op jouw gezondheidsgerelateerde vragen en krijg je advies van echte experts.
Contact

PANORAMA EXPERTS

Groep Panorama Apotheken BV

VAT BE0537 764 436

Dorpsstraat 18, 3560 Lummen, Belgium