Deze website maakt gebruik van cookies of andere technologieën om je gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen stem je in met het gebruik hiervan.
Panorama
Terug

Deze expert heeft geen lopende subscriptie meer

Ellen Mees

Voedingsdeskundige
Ik ben Ellen, mama van Livia en Avélie en het gezicht achter Pom.me. In mijn praktijk ondersteun ik wensmama's, mama's in hun zwangerschap en mama's in het ouderschap met de uitdagingen die op hun pad komen. Want je staat er niet alleen voor! Je kan bij mij terecht met je gevoelens, twijfels, vragen, angsten en onzekerheden tijdens (een nog onvervulde) kinderwens, fertiliteitsbehandelingen, zwangerschap en als nieuwe mama. Door mijn (eigen) ervaring weet ik dat in elke fase veel op je af kan komen waardoor je soms het noorden kwijt bent en je je overweldigd voelt. Ik wil je helpen het vertrouwen te vinden in jezelf en in je nieuwe rol. Want er is geen enkele persoon die beter weet wat je (toekomstig) kindje nodig heeft dan jij zelf! Pom.me staat voor peace of mind met Ellen, wat staat voor gemoedsrust. Ik wil je moed geven in het (toekomstig) ouderschap en rust in je hoofd.

Gespecialiseerd in

Vragen rond voeding
- Ter ondersteuning van de kinderwens (en fertiliteitsbehandeling) - Tijdens de zwangerschap - Herstel na de zwangerschap - Starten met vaste voeding (puree en/of papjes) - Mee eten aan tafel - Kieskeurige eters - Selectief eetgedrag - ...
Artikels van deze expert
Geen gegevens
Reviews van deze expert
Plaats zelf een reactie

Adressen

Adres

Edbroekenstraat 20, 3560 Lummen, Belgium

Panorama
Op Panorama Experts vind je een betrouwbaar antwoord op jouw gezondheidsgerelateerde vragen en krijg je advies van echte experts.
Contact

PANORAMA EXPERTS

Groep Panorama Apotheken BV

VAT BE0537 764 436

Dorpsstraat 18, 3560 Lummen, Belgium