Deze website maakt gebruik van cookies of andere technologieën om je gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen stem je in met het gebruik hiervan.

26 mrt. 2022 | 3 min leestijd |Categorie

Rebirthing Breathwork

Rebirthing Breathwork is een techniek waarbij je door middel van je ademhaling op een diepe laag contact maakt met jezelf. Door verbonden in en uit te ademen komt je lichaam in een ontspannen gemoedstoestand terecht. 
Hierdoor komt alles wat jou op een onderbewuste laag nog tegenhoudt (op mentaal, fysiek en spiritueel niveau) aan het licht. 
Door middel van de ademhaling laat je op diepere lagen deze oude pijnen en opgeslagen emoties los waardoor er ruimte ontstaat voor persoonlijke groei. 
Hier hoef je zelf niks voor te doen. Je hoofd mag rusten, je lichaam doet al het werk. Je adem weet precies wat er nodig is en wat het moet doen om jou dat stapje verder op weg te helpen in je leven.

 


Het fundament van Rebirthing Breathwork bestaat uit 3 belangrijke pilaren. Deze 3 pilaren vormen samen de sleutel tot een complete transformatie op mentaal, lichamelijk en spiritueel niveau.

 

Pilaar 1: De verbonden ademhaling – De sleutel tot innerlijke rust en diepe ontspanning. Je maakt contact met je ware essentie en laat alles wat daar niet mee resoneert los.


Pilaar 2: Spirituele purificatie – Het leren reinigen van je energetisch veld zodat je minder wordt beïnvloed door prikkels, emoties en energieën van buitenaf. Hierdoor kan je gedurende de dag dichter bij jezelf blijven.


Pilaar 3: Spirituele Psychologie – Het werken aan je mindset en je manifestatiekracht. Je leert belemmerende overtuigingen om te buigen naar positieve gedachten over jezelf en het leven zodat dit je natuurlijke uitgangspunt wordt.


Kennismaken met breathwork
Ben je nieuwsgierig naar wat jouw ademhaling over jou zegt en wat breathwork voor jou kan betekenen?
Dan bied ik de mogelijkheid aan voor een losse 1 op 1 sessie waarbij je kennis maakt met de verbonden ademhaling.
Een sessie van ongeveer 2,5 – 3 uur.
Je leert wat jouw ademhaling over jou en jouw leven vertelt en wat je aandachtspunten zijn.
Je ontdekt wat jou nog in de weg staat om je leven voluit te leven en wat voor jou de volgende stap is.
Inclusief advies op maat na afloop van de sessie om thuis te implementeren. 
 

Geschreven door

Raadpleeg profiel

Meer artikels van deze expert

Deel dit artikel met je vrienden

Lees meer interessante artikels

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze gezondheidstips

Panorama
Op Panorama Experts vind je een betrouwbaar antwoord op jouw gezondheidsgerelateerde vragen en krijg je advies van echte experts.
Contact

PANORAMA EXPERTS

Groep Panorama Apotheken BV

VAT BE0537 764 436

Dorpsstraat 18, 3560 Lummen, Belgium